Saugaus eismo diena Ceikinių bibliotekoje

Lietuvoje Saugaus eismo diena minima balandžio 6-ąją. Tai diena, kai kiekvienas eismo dalyvis skatinamas atkreipti dėmesį į žmogaus gyvybę, sveikatą, būti atsakingas už savo elgesį kelyje.

Minint saugaus eismo dieną Ceikinių bibliotekoje lankėsi ikimokyklinės ir priešmokyklinės grupės vaikučiai. Smagios popietės metu mažieji aptarė pagrindines saugaus eismo taisykles, žiūrėjo mokomuosius filmukus su praktinėmis užduotimis, džiaugsmingai prisiminė ištikimą policininkų pagalbininką šunį Amsį. Vaikučiai noriai spalvino Amsio draugus, surengė piešinių parodėlę.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.