Abėcėlės šventė

Balandžio 29 d. bibliotekoje vyko „Abėcėlės šventė“, kurioje dalyvavo Ignalinos Česlovo Kudabos gimnazijos 1 a ir 1 b klasių vaikai  su mokytojomis Dalia Vilčinskiene ir Dalia Marcinauskiene.  Šventės pradžioje susirinkusius pasveikino Pelėda Paulė, ji  džiaugėsi mažųjų skaitytojų pasiekimais, kvietė lankytis bibliotekoje, bei skaityti knygas.  Vaikai parengė išties gražią programą. Pasipuošę  raidžių karūnomis deklamavo eilėraščius, dainavo daineles, grojo su dūdelėmis.  Pasveikinti mažųjų atvyko  ir abėcėlės  šventės diplomus įteikė Ignalinos rajono savivaldybės švietimo ir kultūros skyriaus vedėja Gražina Mackonienė,  skaitytojo pažymėjimus dovanojo bibliotekos direktorė Loreta Aleknienė. „Skaitytojo pažymėjimas – tai raktas į knygų pasaulį. Juo galima naudotis visose šalies bibliotekose“, – sakė bibliotekos direktorė. Vaikams linkėta ir toliau  sėkmingai semtis žinių ir išminties.

Kai visos raidelės jau išmoktos, smagu pasidžiaugti, pasididžiuoti ir parodyti visiems, kokie šaunūs ir protingi mūsų pirmokai. Tikimės, kad ši šventė taps gražia tradicija, juk tai didžiulis džiaugsmas vaikams. O biblioteka visada labai laukia savo naujųjų skaitytojų, kuriems turi paruošusi daug puikių knygų ir gražių renginių.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.