Garsų ir žodžių gelmės Vidiškėse

Lietingą birželio popietę vidiškiečius aplankė ,,Meno bangų“ rezidencijos atstovai.

Susirinkusiems į renginį buvo pasiūlyta nuotaikinga ,,Garsų ir žodžių“ literatūros ir muzikos programa. Į svečius atvyko ukrainietė dainininkė Julia Konoplitska, poetė Jurga Jasponytė bei rašytoja Gintarė Adomaitytė. Renginio pradžioje bibliotekininkė Dalė pasidžiaugė, kad vidiškiečiai gali susipažinti su nauja ,,Meno bangų“ programa, pasiklausyti gyvai skaitomų poetės Renatos Jasponytės poezijos eilių.

Dainininkė iš Ukrainos vidiškiečiams atliko puikius muzikinius kūrinius savo gimtąja, skambiąja kalba. Beje, vieną dainą dainininkė padainavo lietuviškai.  Žiūrovai svečiams negailėjo aplodismentų ir gėlių. Vėliau diskutuota apie literatūrą, meną ir dailę.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.