Bibliotekininkės rugsėjo 1-ąją lankėsi gimnazijoje

Rugsėjo 1-ąją bibliotekos darbuotoja Virginija ir Mažylių skaityklėlės gyventoja  pelėda Paulė apsilankė Ignalinos Česlovo Kudabos gimnazijoje pas pradinukus (ketvirtokus).  Pelėda Paulė domėjosi kaip vaikai praleido vasaros atostogas ar labai pasiilgo klasės ir, žinoma, skaitymo. Ji kvietė visas tris ketvirtokų klases būti drąsiais, kūrybingais bei išradingais ir dalyvauti „Puslapių iššūkyje“. Šis iššūkis tai turiningas ir smagus užsiėmimas, kurio tikslas – perskaityti kuo daugiau puslapių. Pelėda Paulė pristatė vaikams knygas, kurias jie skaitys visus mokslo metus, pakvietė lankytis bibliotekoje, juk  biblioteka šalia ir tai yra dar viena vieta, kurioje galima skaityti, pabūti, atrasti, susitikti, nusiraminti ir džiaugtis.

Vaikams buvo išdalintos kortelės, į kurias jie turės rašytis savo perskaitytų knygų puslapius. Dėžutės bus kiekvienoje klasėje, o mokslo metų pabaigoje pelėda Paulė suves rezultatus, vyks apdovanojimai, skaitymo šventė, kurioje vaikų lauks prizai ir siurprizai.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.