Pokalbis su policijos pareigūne Vidiškių bibliotekoje

Spalio 25 d. Vidiškių bibliotekoje viešėjo Ignalinos rajono policijos komisariato pareigūnė Jurgita Zenkuvienė. Susitikimo metu viešnia kalbėjo apie tai, kad vos išėję ar išvažiavę į kelią jau  tampame eismo dalyviais ir  ką galime padaryti, kad kiekvienas sveikas grįžtume į namus. Pareigūnė  rodė filmuotą medžiagą  iš eismo įvykių, pasakojo, kokią svarbą saugumui keliuose turi atšvaitai. Susitikimo dalyviams buvo išdalinti atšvaitai ir parodyta, kaip juos dėvėti tamsiu paros metu.

Dar buvo kalbama apie pagarbą kitam žmogui bei kultūringą elgesį kelyje. Artėjant   Visų šventųjų ir Mirusiųjų atminimo dienai, pareigūnė patarė, kaip turime elgtis kelyje ir kaip  saugoti neįkainojamą turtą – gyvybę.

Pareigūnė  atsakė į visus susirinkusiųjų  klausimus bei  patarė, kaip elgtis ir kur kreiptis susidūrus su problemomis.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.