Pirmasis šeimadienis bibliotekoje

„Šeima – didžiausia vertybė, kuriai turėtų būti skiriamas didžiausias dėmesys“,– sako psichologė Daiva Balčiūnienė. Ji siūlo suaugusiems perskirstyti prioritetus ir kuo daugiau laiko leisti su vaikais. Lietuvoje kasmet vyksta šeimų festivaliai, šeimadieniai, kurie skatina kuo daugiau prasmingo ir kokybiško laiko praleisti kartu su šeima. Todėl Ignalinos viešojoje bibliotekoje nuspręsta kiekvieną paskutinį mėnesio šeštadienį Atradimų erdvėje rengti šeimadienius.

Vasario 25 d. Atradimų erdvėje įvyko pirmasis šiais metais šeimadienis. Susitikimas prasidėjo sensorinės įrangos „Penki pojūčiai“ programa, žiūrėtas filmukas apie lapiukus, skaitomos V. V. Landsbergio knygelės apie lapiuką Pūkį ir jo nuotykius. Vėliau iš popieriaus buvo gaminami spalvingi oro balionai, žaidžiamį įvairūss žaidimai. Tiesiog smagiai leistas laikas bibliotekoje.

Kitas toks susitikimas vyks kovo 25 d. Kviečiame visą šeimą smagiai praleisti laiką kartu!

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.