Literatūrinė-muzikinė popietė Ceikinių bibliotekoje

Kovo 21-ąją įvairiuose žemės kampeliuose švenčiama Pasaulinė poezijos diena. Eilėraščių posmuose nuolat veriasi seni ir kuriasi nauji pasauliai. O kas gi giliausiai pažįsta poeziją, jei ne poetai? Kaip geriausia apie ją prabilti, jei ne eilėmis, juk poezija – visų pirma – svajonė, jausmas ir muzika, meilė ir neapykanta, apmaudas ir ilgesys, nuoširdus vaiko juokas ir mąstančio žmogaus sarkazmas, verksmas su ašarom ir ašaros be ašarų… Todėl bibliotekininkė Ona Martinėnienė į popietę „Žodžių dūzgesys“ pasikvietė dvi rašančias moteris, dvi poetes Rimą Kindurienę, ir Olgą Paukštienę. Rima eiles kuria jau ilgą laiką. Tik iš pradžių eilėraščiai „guldavosi“ į stalčius. Šiuo metu Rima savo eilėmis pradžiugina kiekviename renginyje. Kita nuostabi moteris tą dieną į susirikusiųjų širdis pasibeldusi ne tik savo kūrybos eilėmis, bet ir muzika bei dainomis – Olga Paukštienė. Renginį užbaigė krašto folkloro kolektyvas „Serbenta“.
Po visų pasirodymų sveikinimo ir padėkos žodį tarė Ceikinių seniūnas Saulius Zabolevičius, o renginio viešnioms įteiktos pavasariškos puokštelės.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.