Molio edukacija „Aš pats“

Kovo 30 dieną  Vidiškių gimnazijos ketvirtokai ir jų auklėtoja Jūratė Šalkauskienė  lankėsi   bibliotekoje kūrybinėje molio  edukacijoje „Aš pats“. Edukaciją vedė keramikos studijos „Molio Minkis“ edukatorė  Jolita Bužinskienė. Užsiėmimo metu Jolita papasakojo vaikams kas gi yra tas molis, kuo jis ypatingas. „Lipdymas iš molio – tai lyg savotiška terapija, kuri išlaisvina fantaziją bei leidžia kiekvienam pasijusti menininku“, – sakė edukatorė. Tą dieną mokiniai ne tik susipažino su molio savybėmis, bet ir savo rankomis kūrė dekoracijas, jas puošė, spalvino.

Dabar vaikučiai nekantraudami laukia, kol dekoracijos išdžius, išdegs krosnyje  ir tada galės jomis grožėtis. Juk savo rankomis padarytas  darbelis yra pats gražiausias.

Vidiškių biblioteka dėkoja keramikei Jolitai Bužinskienei už puikią edukaciją ir šiltą bendravimą.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.