„Meno klasikos bangos“ atsklido iki Mielagėnų

Džiugu, kad jau ne pirmą kartą VšĮ „Meno bangos“ Ignalinos krašte organizuojamos rezidencijos renginiai pasiekia Mielagėnus. Šiais metais „Meno bangų“ dovana Mielagėnų krašto gyventojams  – renginys  „Žodžio ir garso gelmės“, vykęs Mielagėnų šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje. Svečius pristatė projekto sumanytoja rašytoja Gintarė Adomaitytė.

Savo kūrybos eilėraščius skaitė poetai Ona Jautakė, Linas Daugėla, Rasa Milerytė. J. S. Bacho kūrinius atliko smuikininkas tarptautinių konkursų laureatas, Vytauto Didžiojo universiteto profesorius Raimondas Butvila.

Mielagėnų bibliotekos lankytojai, mielagėniškiai, dėkingi projekto autoriams už suteiktą galimybę išgirsti, pajusti profesionalaus atlikimo galią ir linki kitų sėkmingų projektų bei tikisi tolimesnio bendradarbiavimo. Taip pat nuoširdus ačiū ir mūsų gerbiamam Klebonui Marijonui Savickui už atviras bažnyčios duris visiems kūrėjų susitikimams, už ekskursijų vedimą.

Buvo numatyta, kad vyks špitolėje, bet bažnyčios vėsa karštą dieną geriau tiko. o ir smuikas skambėjo didingai

Rima Misiūnienė,

Ignalinos raj. savivaldybės viešosios bibliotekos Mielagėnų filialo vyresn. bibliotekininkė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.