Advento vainikas – prasminga puošmena

 „Adventas“ – susikaupimo laikotarpis prieš didžiąsias Žiemos šventes Šv. Kūčias, Šv. Kalėdas, Naujuosius metus. Tai šventės, kai namuose norisi šilumos ir jaukumo. Advento simbolis – vainikas, Šv. Kūčių, Šv. Kalėdų Naujųjų metų simbolis – eglutė. Taigi laikas Advento vainikui, o kad ji gaminti būtu smagiau, visus norinčius lapkričio 28 dieną Dietkauščiznos  bibliotekininkė pakvietė į edukaciją „Advento vainikas – prasminga puošmena“.

Pinti vainiko atėjusios moterys ant kartoninio pagrindo komponavo eglių ir  pušų šakeles, kankorėžius, o sudėjusios klijavo karštais klijais. Laikas praėjo lyg akimirka, rezultatas – puikūs Advento vainikai.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.