„Rudenėlio“ pramogos bibliotekose

Lapkričio 21 dieną klubo „Rudenėlis“ nariai viešėjo Mažėnų bibliotekoje. Senjorai prisistatydami bibliotekos šeimininkei Kristinai Ignatjevai tradiciškai sugiedojo klubo himną, padainavo kitų lietuvių liaudies dainų. Vėliau vyko edukacinis užsiėmimas „Žvakių sukimas – švenčių belaukiant“. Kristina svečius supažindino su vienu seniausių tradiciniu amatu – žvakių sukimu iš bičių vaško. Žvakių gamybos procesas kaip terapija – suteikia džiaugsmą sielai, sukuria šventinę nuotaiką. Kiekvienas renginyje dalyvavęs senjoras parsivežė namo po dvi pačių pasigamintas natūralaus vaško žvakeles. Vėliau senjorai vaišinosi žolelių arbata su medumi. Klubo nariai aplankė Mažėnų kaimo koplyčią ir kultūros padalinį. Visi liko patenkinti šia kelione.

Po savaitės viešojoje bibliotekoje, šiais metais jau paskutinį kartą, susitikp. Popietėje buvo pasveikinti lapkričio, gruodžio mėnesiais gimtadienius švenčiantys. Jiems buvo giedama ilgiausių metų, sakomi palinkėjimai, įteikiamos dovanėlės, dainuojama, šokama ir neapseita be torto. Prie arbatos puodelio buvo planuojami susitikimai 2024 metams. Einant popietei į pabaigą vieni kitiems linkėjo naujų susitikimų klube „Rudenėlis“, gražių Šv. Kalėdų ir Naujų metų.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.