Popietė ,,Prisimenant praėjusius metus“

Baigiantis metams kiekvienas norim prisiminti, ką jie mums dovanojo. Kultūros darbuotojai norisi prisiminti įvykusius renginius, pasidžiaugti kartu su tais, kurie buvo kartu. Linkmenų kaimo bibliotekoje gruodžio 30 dieną buvo organizuota bendra IRKC Linkmenų padalinio ir Linkmenų kaimo bibliotekos padėkos popietė. Susirinkusius linksmino ir naujas, dar koncertuose negirdėtas, dainas dovanojo muzikantas Vincas Kliukas. Klausytasi Sigito Kirkos atliekamų kūrinių. Parengtą vaizdo medžiagą apie visų kartu organizuotus renginius, edukacijas, išvykas ir parodas 2023 metais parodė Danutė Daubarienė. Ji pristatė ir virtualią, per 650 metų Linkmenų vardo paminėjimo šventę visus sudominusią, parodą apie Linkmenis. Padėkos popietės metu labiausiai nusipelniusiems bendruomenės nariams buvo įteiktos dovanėlės. Už jas dėkingi IRK centrui ir Ignalinos rajono savivaldybės viešajai bibliotekai. Gražių sveikinimo žodžių ir linkėjimų sulaukta iš atėjusių į renginį Žanetos Kibickienės ir Gražinos Mackonienės, o krašto poetė Aldona Dervinytė-Pelanienė, negalėjusi dalyvauti renginyje, telefono skambučiu pasveikino susirinkusius ir dovanojo naują savo eilėraštį. Vėliau visi bendravo prie arbatos ir saldžių vaišių, klausėsi Vinco Kliuko atliekamų dainų.

Linkmenų bibliotekos ir Kultūros centro padalinio darbuotojos dėkoja visiems atėjusiems, vaišių atsinešusiems, renginyje nuobodžiauti neleidusiems taip pat už gražius sveikinimus ir išsakytas mintis ir linki gražių ateinančių Naujųjų metų.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.