Kviečiame naudotis virtualia biblioteka ELVIS

Virtualiai galite naudotis biblioteka ELVIS – atsisiųsti ar klausytis leidinių iš ELVIS fondų. Juose tūkstančiai pavadinimų populiarių įgarsintų knygų, įgarsintų vaikams skirtų knygų, įgarsintų žurnalų, filmų su garsiniu vaizdavimu, skaitmeninių knygų, skaitmeninių Brailio leidinių. Ją sukūrė ir administruoja Lietuvos audiosensorinė biblioteka.

Daugiau apie ELVIS leidinius – čia.

Registruotis galite per elektroninius valdžios vartus, Google, Facebook paskyras arba su slaptažodžiu, tuomet reikia užpildyti registracijos anketą ir prisegti dokumento, patvirtinančio, kad negalite skaityti įprasto spausdinto teksto, kopiją.

Prie ELVIS sistemos galite jungtis savarankiškai arba ateikite į Ignalinos rajono savivaldybės viešąją biblioteką ir jums padės darbuotojas: pagelbės prisiregistruoti, atsisiųsti ir perkelti leidinį į jūsų atsineštą laikmeną.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.