Pažink bitę per gamtą – fotografijų parodos uždarymas

Spalio 18 dieną bibliotekoje vyko Ignalinos bitininkų draugijos įgyvendinamo projekto „Pažink gamtą per bitę – fotografuok“ konkurso dalyvių fotografijų parodos uždarymas ir konkurso nugalėtojų apdovanojimai. Paroda bibliotekoje veikė nuo rugsėjo 19 dienos ir visą mėnesį bibliotekos lankytojai galėjo balsuoti už labiausiai patikusias fotografijas. Draugijos pirmininkas Vytautas Gimžauskas trumpai pristatė projektą ir jo veiklas bei konkurso nugalėtojus. Suskaičiavus balsus apdovanoti trys fotografai – 3 vietą užėmė Tomas Červinskij, 2 vietą – Miglė Grušnienė, o pirmoji vieta atiteko Anton Finožorok. Biblioteka pasidžiaugė, kad lankytojai galėjo grožėtis šiais darbais. Parodos uždarymo dalyvius gražiomis eilėmis apdovanojo mažoji medaus ir bičių gerbėja Mėja Grušnytė.

Renginio pabaigoje dalyviai galėjo laimėti skaniausio Ignalinos rajono bitininkų medaus – vyko trumpas konkursas, reikėjo atsakyti į klausimus susijusius su bitininkyste.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.