Aptartas Lietuvių kalbos dienų organizavimas Ignalinoje

Spalio 25 d. Ignalinos rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje lankėsi Valstybinės lietuvių kalbos komisijos Programų skyriaus vedėja Vilija Ragaišienė.
Susitikime aptartos galimybės 2020 metais išskirtinai paminėti Lietuvių kalbos dienas Ignalinoje. Lietuvių kalbos dienai skirti renginiai vyksta nuo vasario 16-osios iki kovo 11-osios. Jų tikslas – skatinti lietuvių kalbos sklaidą Lietuvoje ir užsienyje, telkti užsienio lietuvių bendruomenes, stiprinti lietuvių kalbos mokymosi motyvaciją, kelti lietuvių kalbos prestižą. Renginius Ignalinoje kartu su Valstybine lietuvių kalbos komisija organizuos biblioteka ir savivaldybės administracija.

Laima Sidorenkienė

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.