Ceikinių bendruomenė susitiko su policijos pareigūnais

Lapkričio 15 d. Ceikinių bibliotekoje vyko susitikimas su Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyresniąją specialiste Jurgita Zenkuviene. 

Pareigūnė susirinkusiems kalbėjo apie   kišenvagystes, sukčiavimą el. erdvėje, smurtą artimoje aplinkoje. Ji skatino žmones neprarasti budrumo, saugoti savo turtą, nebūti abejingiems smurtui. Informacijos buvo daug, ji pateikta suprantamai, gyvai, paremta realiais pavyzdžiais, skatinanti susimąstyti kiekvieną. Reikia tikėtis, kad susitikimo dalyviai grįžę  namo pasidalins žiniomis su kaimynais ir taip prisidės prie saugesnės aplinkos kūrimo.

Ceikinių seniūnas Saulius Zabolevičius ir Ceikinių kaimo bendruomenės pirmininkė Ona Martinėnienė pristatė  Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Erasmus+ projektą „Sociokultūrinės atskirties mažinimas Ignalinos rajone, remiantis Italijos patirtimi“ Ceikinių seniūnijos darbuotojams  ir Ceikinių kaimo bendruomenei.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.