Kūrybingų veiklų trečiadieniai Dūkšto bibliotekoje

Vasara vaikų atostogų metas. Dūkšto filiale visą liepos mėnesį vyko garsiniai skaitymai ir kūrybiniai užsiėmimai, skirti akcijai ,,Vasara su knyga‘‘. 

Liepos 5 dieną skaityta Vaivos Lingytės ,,Didelė laimė ir mažytė baimė‘‘ ir mokytasi  atpažinti emocijas. Ar emocijos mus keičia? Ar jos naudingos? Kaip  su jomis susidraugauti? 

Liepos 8 dieną užsiėmimai vyko lauke. Pristatyta  S. Paltanavičiaus ir M. Vaitkevičiūtės knyga ,,Kas ir kodėl gamtoje?‘‘, vyko vasariška fotosesija.

Liepos 22 –ąją  skaityta ištrauka iš E. Šimkūnaitės knygos ,,Girios medeliai, žali žaliuonėliai‘‘. Taip prisimintas  ir  pagerbtas žymios mokslų daktarės atminimas. Ir daug  rankų miklumo pareikalavęs  koliažo kūrimas ,,Mano istorija‘‘.

Biblioteka kvies vaikus susiburti ir rugpjūčio trečiadieniais.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.