Esi tik viena, Mama…

Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės metu  ketvirtokai su mokytoja A. Misiūniene susirinko į Didžiasalio biblioteką. Garsinių skaitymų popietėje buvo paminėta artėjanti  Motinos diena.                                                               

Vaikai iš  lentynų ėmė poezijos knygas ir jose ieškojo eilėraščių apie mamą.  Pasirodo, kad gražiausius posmus, skambiausias eiles  apie motiną kuria beveik visi poetai. Kiekvieno  kūryboje galima  rasti bent vieną eilėraštį, skirtą svarbiausiam žmogui žemėje. Vaikiškose knygutėse eilėraščiai apie gyvas mamas, o suaugusiųjų poezijoje – dažniausiai  eilės jau išėjusioms  į Anapilį.                                                                                                                                  Garsiai perskaitę savo pasirinktus eilėraščius, vaikai juos gražiai perrašė į lapus, kuriuos  įdės į kuriamą klasės  sienlaikraštį, skirtą Mamos dienai.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.