Ceikiniuose paminėta Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena

Popietė „Nors galva žila, bet širdis nesensta…“, skirta Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai paminėti spalio 5 dieną vyko Ceikinių kaimo seklyčioje. Renginys prasidėjo eilėmis apie gyvenimą, vėliau sekė įdomi ir naudinga paskaita apie saugų eismą, apie sukčiavimo būdus, kurią vedė Ignalinos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Jurgita Zenkuvienė.

Gražiais poezijos posmais apie senatvę į susirikusius kreipėsi vyresn. bibliotekininkė Onutė Martinėnienė, muzikinius kūrinius atliko folkloro kolektyvas „Serbenta“. Susirinkusiems mįsles mynė ir šmaikščius pasakojimus porino Ceikinių pasakorė Janina Tuskenienė.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.