Atlikėjas Vidas Bareikis susitiko su Ignalinos jaunimu

Gegužės 13 d. Ignalinos viešojoje bibliotekoje vyko susitikimas su režisieriumi, aktoriumi, kompozitoriumi, vokalistu, televizijos laidų vedėju Vidu Bareikiu. „Žmogumi orkestru“ vadinamas dainininkas pristatė savo autobiografinę knygą  „VB knyga“ ir surengė ketureilių kūrybos popietę.

Pradžioje atlikėjas papasakojo apie savo kelią į muzikavimą, vaikystę ir kodėl nusprendė parašyti knygą, į kurią  suguldyta ne tik intriguojanti atlikėjo autobiografija, gausybė paties Vido atrastų sąmoningo gyvenimo patarimų, bet ir krūva dainininko dainų tekstų ir natų (šią knygą  galima jau galima rasti Ignalinos bibliotekoje). Vidas Bareikis kalbėjo apie jaunimui reikšmingus dalykus, kaip svarbu gebėti pasirinkti dalykus, žmones, kurie veda į priekį ir įkvepia kurti ar siekti užsibrėžtų tikslų. Klausimų atsakymų sesijoje negailėjo patarimų jauniems žmonėms. Dainininkas taip pat pasidalino mintimis kaip knygos, filmai, tinklalaidės padeda praplėsti kūrybingumą.

Po renginio visi norintieji galėjo pabendrauti, nusifotografuoti su atlikėju.

Vido Bareikio knygos „VB knyga“ pristatymas ir kūrybinės dirbtuvės yra projekto „Žalia šviesa poezijai“ dalis, kurį finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Zarasų rajono savivaldybė.

Šio projekto partneriai Ignalinos Molėtų, Utenos rajonų savivaldybių viešosios bibliotekos.

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.