Trečiasis mažylių skaityklos gimtadienis!

Rugsėjo 29-ąją Mažylių skaitykla šventė jau trečiąjį gimtadienį, į kurį kvietė visus savo lankytojus. Gimtadienis ir šiais metais buvo spalvingas, žaismingas, nors dėl pandemijos truputį kitoks nei ankstesni. Šį kartą pasirinkta šventiška užduotėlių žaidimo forma ir vadovautasi šūkiu „Ateik, dalyvauk, laimėk!“.

 Jau nuo pat ryto skaityklos darbuotojos Lina Ir Erika pasitiko mažuosius siūlydamos dalyvauti gimtadienio žaidime ir kiekvienam atėjusiam įteikė  laišką su žaidimo taisyklėmis ir pirmąja užduotimi. Skaitykla pamažu prisipildė  gimtadienio sveikinimų atvirukais. Po šios pirmosios užduotėlės vaikai „pagavę įkvėpimą“ skubėjo kuo greičiau ir geriau atlikti vieną po kitos randamas kitas: sudėlioti iš raidelių sveikinimą, rasti skaityklos draugą šuniuką Tobį, su juo nusifotografuoti ir daugelį kitų. Apsilankiusieji smagiai leido laiką ne tik Mažylių skaityklos erdvėje. Atlikę pirmąsias užduotis skubėjo į Vaikų literatūros skyrių, kur ieškojo paslėptos dėlionių knygos ir jos detalių. Vėliau žaidimą tęsė Atradimų erdvėje su 3 D pieštukais piešdami gimtadienio atributiką. Na, o atlikti paskutiniąją užduotį vėl reikėjo sugrįžti į Mažylių skaityklą, kur laukė „Laimingų emociukių ratas“ ir prizai. 11 geriausiai pasirodžiusių gimtadienio dalyvių gavo ypatingą dovaną – ekskursiją su edukacija.

Trečiasis Mažylių skaityklos gimtadienis buvo pažymėtas azartu, trykštančiomis emocijomis ir noru pakartoti žaidimą dar ir dar!

Siekdama, kad svetainė sklandžiai veiktų ir pagerėtų Jūsų naršymo patirtis, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka naudoja slapukus. Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Pažymėtina, kad kai kurios svetainės dalys gali neveikti, kaip numatyta, jeigu nesutiksite su slapukų politika.